Piratët më të sukseshëm janë…

Trupi ndërkombetarë kundër piraterisë në kongresin amerikan (Congressional International Anti-Piracy Caucus) që përbëhet nga 70 pjestarë nga senati amerikan dhe organizata tjera shtetërore, kanë nxjerë një listë “International Piracy...

Trupi ndërkombetarë kundër piraterisë në kongresin amerikan (Congressional International Anti-Piracy Caucus) që përbëhet nga 70 pjestarë nga senati amerikan dhe organizata tjera shtetërore, kanë nxjerë një listë “International Piracy Watch List” për vitin 2010.

Kina, Kanada, Meksiko, Rusia dhe Spanja, janë vendet më të këqija (ose thjesht kampione) në shpërndarjen e përmbajtjeve ilegale, dhe përmbajtjeve të mbrojtura me të drejtat e autorit.

Sipas analistëve në treg, nga pirateria globale kompanit amerikane në vitë pësojn dëme më shum se 25 miljard dollar.

Trupi anti-piraterik për herë të parë publikoi listën e faqeve më të dëmshme, në këtë listë faqja e njohur kineze “Baidu” zë vendin e parë, pastaj shoqërohet nga “isoHunt” e Kanadasë, “MP3fiesta” ukrainas, “Pirate Bay” nga Suedia, “Rapidshare” nga Gjermania dhe si fund “RMX4U” nga Luksemburgu.

Disa fotografi:

RELATED BY