Playdead sjell ‘Limbo’ në iOS

Për ata që pëlqejnë lojërat dhe kalojnë shumicën e kohës duke u argëtuar me to, atëherë Limbo nuk është një lojë e re. E lëshuar në vitin 2010, Limbo...

Për ata që pëlqejnë lojërat dhe kalojnë shumicën e kohës duke u argëtuar me to, atëherë Limbo nuk është një lojë e re. E lëshuar në vitin 2010, Limbo ishte pritur shumë mirë nga të gjithë dhe fitoj një numër të madhë çmimesh menjëherë.

Limbo IOS itshqip

Për dikë që me të vërtetë shpenzon kohë të konsiderusheme duke lujtur lojë në PC  apo Play Station , Limbo ishte njëra prej lojërave që pritej të lansohet edhe në platformën mobile. Pra, zhvilluesit e kësaj loje vendosën që t`a sjellin atë edhe në platformën mobile duke e sjellur atë për iOS.

Playdead është kompania zhvilluese e lojës Limbo e cila synon të sjell këtë lojë edhe në platformat mobile të tjera. Loja ka një sasi prej 103 MB dhe kushton 4.99 dollar, ndërsa mund ta shkarkoni duke klikuar këtu ./itShqip

RELATED BY