Po vjen kloni i iPhone 4S me Android 4.0?

Përderisa iPhone 4S ka filluar të shitet në Kinë, është e sigurtë se nuk mund të shpëtoj nga një kopje, por megjithatë nuk mund të jetë po aq i...


Përderisa iPhone 4S ka filluar të shitet në Kinë, është e sigurtë se nuk mund të shpëtoj nga një kopje, por megjithatë nuk mund të jetë po aq i mirë sa iPhone 4S origjinal.

Nga ky klon mund të shohim sesi ai drejtohet nga platforma e Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Sa i përket pamjes fizike, kloni duket tamam i njëjtë si versioni origjinal i iPhone 4S, por supozohet se peshon 114g. Ka të njëjtën madhësi si iPhone 4S, vecori tjera: 512MB RAM, 8GB magazinë, një aparat fotografik dhe lidhje 3G.

Sic thamë edhe me lartë, kloni i iPhone 4S do të konkurroj me Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Gjithashtu kloni vjen edhe me “Siri-n” e vet të quajtur Vlingo./itshqip

RELATED BY