Polariod do krijoi kamerën Socialmatic për Instagram

Instagram është aplikacioni më i popullarizuar për shpërndarjen e fotove dhe ky rrjet social është i famshëm për imazhin Polaroid-esque. Socialmatic ka nënshkruar një marrëveshje me krijuesit C&A Marketing,...

Porarioid

Instagram është aplikacioni më i popullarizuar për shpërndarjen e fotove dhe ky rrjet social është i famshëm për imazhin Polaroid-esque.

Socialmatic ka nënshkruar një marrëveshje me krijuesit C&A Marketing, për krijimin dhe shitjen e aparatit fotografik ” Polaroid Onestep” . Rreth specifikave të këtij produkti ende nuk dihet qartë, por mendohet se do ketë 16GB hapsirë, 4:3 ekran të ndjeshëm në prekje dhe Wi-Fi.

Ndërsa produkti Socialmatic pritet të arrijë në tremujorin e parë të vitë 2014, për më shumë rreth pamjes së produktit shikoni këtë video./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter

RELATED BY