Prezentohet BlackBerry OS 6

Research In Motions (RIM) publikoi video zyrtare, nga BlackBerry OS 6. Publikimi i OS 6 u përshtat edhe me publikimin e para disa ditëve të dy modeleve të rreja...

Research In Motions (RIM) publikoi video zyrtare, nga BlackBerry OS 6.

Publikimi i OS 6 u përshtat edhe me publikimin e para disa ditëve të dy modeleve të rreja BlackBerry Bold 9650 dhe BlackBerry Pearl 3G.
Nga video për sistemin operativ, shihet qartë se BlackBerry celularët të cilët do të punojnë me këtë OS, do të jenë me ekran të ndjeshëm në prekje, me lëvizje të reja, dhe multi-touching.
BlackBerry 6 ka dhe një WebKit shfletues, pop-up menu, si dhe një media player të rri, gjithashtu do të ketë të integruar edhe elemente sociale, sic janë Twitter, Facebook, dhe BlackBerry messenger.

Video OS6.

RELATED BY