Prezentohet Google Earth 6, të integruar dhe Street View

Google prezentoi verzionin e gjashtë të re të paisjes virtuale për shëtitje nëpër planetin Google Earth 6. Ja çfar është e re në Google Earth 6: Street View të...
Google Earth 6

Google Earth 6

Google prezentoi verzionin e gjashtë të re të paisjes virtuale për shëtitje nëpër planetin Google Earth 6. Ja çfar është e re në Google Earth 6:

  • Street View të Integruar – Në Earth tani është komplet e integruar dhe Street View, me çfar do të ju mundëson përdoruesve të shëtiten nëpër qytete të ndryshme të botës. Street View kanë vetëm qytetet më të mëdha. Tani Pegman, njeriu i cili paraqet pozicion në Street View është shtuar në kontrollet e navigacionit,
  • 3D drunjë – “Mendoj se do të pajtoheni dhe ju, se planeti pa drunjë do të jetë vend i zbrazët.” thotë Google. Tani të gjitha modelet në 3D qytetet kanë dhe 3D drunjë, për të shfaqur një fotografia sa më reale të qyteteve. Google ka shtuar modele për afërsisht 50 lloje të drunjëve. Google gjithashtu ka në plan të punon edhe me disa organizata ekologjike, për ti modeluar dhe malet e rrezikuara në planetin tonë.
  •  Të lehta për përdorim harta historike – Me hartat historike do të mund ta shihni qytetin e Londrës në vitin 1945 si ishte, ose Port-au-Prince nga Haiti pas tërmetit, por jo gjithmon ishte e qartë kur janë të disponuaeshme hartat për vende të  caktuara, thotë Google i cili tani prezentoi opsione më të qarta të këtyre fotografive. Tani data për një fotografi të posedueshme do të shfaqet në statusin poshtë të ekranit. Duke klikuar në datën, përdoruesi do të kthehet mbas në kohën.

RELATED BY