Probleme me Wi-Fi tek iPad

Paisjet revulucionare nga Apple të quajtura iPad raportohet se janë duke pasur probleme me Wi-Fi që nga dita kur kanë dalur në treg. Dhe me siguri që Apple do të...

Paisjet revulucionare nga Apple të quajtura iPad raportohet se janë duke pasur probleme me Wi-Fi që nga dita kur kanë dalur në treg. Dhe me siguri që Apple do të lansojë ndonjë përditësim që të rregulloj këto probleme për konsumatorët e vet.

Janë raportuar probleme të ndryshme me Wi-Fi, si sinjali shumë i dobët, ndërprerja e rrjetit, e madje edhe probleme në kyçjen automatike në rrjetë.

Sipas Apple këtë problem e kanë vetëm disa konsumatorë dhe jo të gjithë por gjithsesi ata do të lansojnë ndonjë përditësim për ti eliminuar këto probleme me Wi-Fi. Apple ende nuk ka njoftuar për ndonjë datë, se kur do të lansojë përditësimin, por kjo nuk është aspak befasuese ngase Apple gjithmonë vëtëm i lansonë ato në sistemin e tyre të përditësimit.

Për ti marrur këto përditësime përdoruesit e iPad duhet që përmes iTunes të lidhen me kompjuter.

RELATED BY