Programe interesante për Windows

Këtu kemi përmbledhur disa programe të thjeshta për Windows, të cilat janë mjaft interesante. 1. Close All Nëse dëshironi të mbyllni të gjitha fajllat e hapur në kompjuter me...

Këtu kemi përmbledhur disa programe të thjeshta për Windows, të cilat janë mjaft interesante.

1. Close All
Nëse dëshironi të mbyllni të gjitha fajllat e hapur në kompjuter me vetëm një klikim, atëherë shkarkojeni programin Close All për Windows.

Shkarko

2. Windows Calculator Plus
Aplikacion i thjeshtë që përfshin funksione dhe konvertime matematikore.

Shkarko

3. Tweak UI 2.10
Ky aplikacion jep qasje në parametrat e sistemit të mos-ekspozuar në ndërfaqen e përdoruesit, duke përfshirë Mausin, Explorer, Taskbar, dhe shumë opsione tjera.

Shkarko

4. DVDStyler
DVDStyler është aplikacion për krijimin e pmajeve profesionale për DVD. Kjo lejon jo vetëm djegjen e videove në DVD, por lejon edhe krijimin e menyve në mënyrë individuale. DVDStyler është sofuter Open Source dhe është plotësisht i lirë.

Shkarko

5. Video to BMP Convertor
Softuer i dobishëm për grabitjen e fotografive nga një video.

Shkarko

6. Fake Progress Bar
Një dialog fals për desktopin tuaj.

Shkarko./itshqip

RELATED BY