Propozim martese në Twitter, arritja e suksesit i merr 12 orë?

Ka shumë mënyra për t’ia shprehur dashurinë dikujt, me anë të teknologjisë moderne fusha e propozimit te të dashurës kalon edhe propozimet e zakonshme siç janë ftesë për kafe,...


Ka shumë mënyra për t’ia shprehur dashurinë dikujt, me anë të teknologjisë moderne fusha e propozimit te të dashurës kalon edhe propozimet e zakonshme siç janë ftesë për kafe, ftesë për darkë romantike, propozim në gjunj e lloje të tjera.

Mike Duerksen, zgjodhi një shërbim falas “Twitter”, dhe vendosi të cicëroj për propozimin e tij tek e dashura e vetë, duke shënuar mesazhe të ndryshme dhe duke përdorur hashtagun #MikeProposes dhe menjeherë pas 12 orësh të kaluara në Twitter duke cicëruar, në orën 20:30 të premten Mike merr përgjigjen “Po” nga e dashura e tij./itshqip

RELATED BY