Publikohet Drupal 7

Drupal publikoi verzionin e 7 të softuerit të lirë për nebaxhimin e përmbajtjes në ueb faqet (CMS). Ky softuer është i ndërtuar në PHP dhe i shpërndarë përmes GNU...

Drupal publikoi verzionin e 7 të softuerit të lirë për nebaxhimin e përmbajtjes në ueb faqet (CMS). Ky softuer është i ndërtuar në PHP dhe i shpërndarë përmes GNU GPL licencës. Ky softuer përdoret 1% nga gjith blogjet personale të internetit, si Shtëpia e Bardhë, data.gov.uk, dhe organizata tjera relevante.

Drupal 7 është zhvilluar përmbi 3 vite nga një komunitet i madh, rezultati i së cilës doli të ishte përdorim sa më i lehtë i sistemit, në esencën e asaj më lehtë konfigurimin dhe menaxhimin e përmbajtjeve, opsione tjera të administratorit, është përmisuar dhe mbështetja për bazën e të dhënave, kurse tani dhe fotografit dhe dosjet janë të ndërtuara në sistem./itshqip.com

Drupal 7 Marketing Video from Lullabot on Vimeo.

RELATED BY