Publikohet Flash 10.1

Pas problemeve me verzionin e mëparshëm të Flash nga aspekti i siguris, tani Adobe publikoi verzionin 10.1 si dhe AIR2 në dispozicion për platformat Windows, Mac dhe Linux. Flash...

Pas problemeve me verzionin e mëparshëm të Flash nga aspekti i siguris, tani Adobe publikoi verzionin 10.1 si dhe AIR2 në dispozicion për platformat Windows, Mac dhe Linux.

Flash Player 10.1 ka performansa të përmisuara, thonë Adobe në një blog post, dhe është shum me rëndësi që harxhon më pak energji. Flash vetvetiu do të çkyqet nëse vëren se bateria e ndonjë paisje është afruar kah fundi, para asaj duke ju dhën prioritet përmbajtjeve Flash të cilat janë në funksion. Flash 10.1 është përmisuar edhe tek mundesit e videove, shembull është përmisuar stream live, si dhe ka funksion për multi-touching. Ky verzion i flash është përmisuar ndjeshëm për përdoruesit e Mac, por MAc nuk ka përshpejtimin harduerik e cila është në dispozicion tek përdoruesit e Windows.

Gjithashtu, njoftohet se Flash 10.1 do të shfaqet edhe në Android (Google OS) deri në fund të muajit.

Fash Player 10.1 mund të shkarkohet nga get.adobe.com/Flashplayer.

RELATED BY