Pyesni Oktapodin?

Të inspiruar nga oktapodi Poll, i cili parashikoi fituesit e Botërorit “Afrika e Jugut” , me një saktësi 100%, kompania UTouchLabs zhvilloi aplikacion për iPhone te quajtur “Pyesni oktapodin”...

Të inspiruar nga oktapodi Poll, i cili parashikoi fituesit e Botërorit “Afrika e Jugut” , me një saktësi 100%, kompania UTouchLabs zhvilloi aplikacion për iPhone te quajtur “Pyesni oktapodin”

Aplikacioni “Ask the Octopus” (Pyesni oktapodin) është fare i thjeshtë. Pasi të hapet aplikacioni shfaqet një oktapod i animuar, dhe më pas do ju kërkoj të fusni dy opsione për zgjedhje. Më pas, oktapodi zbret kah fundi i detit dhe zgjedh njërën prej kutive, njësoj sikur i njohuri “Poll”.

Okej, është interesante apo jo, është argëtim kur duhet të zgjedhni një nga dy opsionet që janë të parëndësishme për ju. Megjithatë, ne besojmë dhe shpresojmë se vendimet më të rëndësishme në jetën tuaj nuk do ja lëshoni oktapodit, për të bërë një përzgjedhje të till random ;). Si fund, aplikacioni do të kushton vetëm një dollarë.

RELATED BY