Qendra e të dhënave të Samsung-it digjet nga zjarri

Një qendër e të dhënave të kompanisë Samsung u prek nga zjarri, gjë e cila qoi deri në mbylljen e faqes Samsung.com . Ky nuk i ishte i vetmi...

Qendra e të dhënave të Samsung-it digjet nga zjarri

Një qendër e të dhënave të kompanisë Samsung u prek nga zjarri, gjë e cila qoi deri në mbylljen e faqes Samsung.com .

Ky nuk i ishte i vetmi dëmtim që u shkaktua, pasi që nga zjarri u prekën edhe disa produkte të kompanisë duke përfshirë telefonat e mençurë dhe televizorët.

Qendra e cila u dogjë nga zjarri ishte Samsung SDS e ndërtuar në Gwacheon të Koresë së Jugut. Disa përdorues nuk ishin në gjendje të kenë aksesë në disa aplikacioni nga telefonat, tabletat dhe TV e mençura të kompanisë si rezultat i këtij dëmtimi.

Problemi u zgjidh menjëherë, edhe pse zjarri u ndal nga ora 06:15 të mëngjesit. Në videon e mëposhtëme mund të shikoni ndërtesën e Samsung-it të cilën e ka kapluar zjarri./itShqip

RELATED BY