Reklama e Samsung ngacmon konsumatorët e Apple!

Samsung ka hudhur një video reklamë në internet që përdorë një klishe efikase për disa nga konsumatorët e Apple që presin në radhë për të marrë modelin e ri,...

Samsung ka hudhur një video reklamë në internet që përdorë një klishe efikase për disa nga konsumatorët e Apple që presin në radhë për të marrë modelin e ri, iPhone 4S.

Reklama po korr një tërheqje masive virale në rrjetet sociale, dhe të jemi të sinqertë, kjo video është interesante. Kjo video është mirë të shikohet nga adhuruesit e Samsung, por mund ta shikojnë edhe adhuruesit e iPhone, sepse ndoshta ndërrojnë mendim./itshqip

RELATED BY