Robin Williams bën shaka me Siri

Aktori hollivudian dhe komediani i njohur Robin Williams, në shoun e Ellen DeGeneres bënë shaka me Siri, aplikacionin që ishte promovuar në paisjen më të re të Apple, iPhone...

Aktori hollivudian dhe komediani i njohur Robin Williams, në shoun e Ellen DeGeneres bënë shaka me Siri, aplikacionin që ishte promovuar në paisjen më të re të Apple, iPhone 4S.

Williams, i cili është i njohur si komedian i sukseshëm në Amerikë, në këtë show tregoi për përvojën e tij personale me Siri, derisa ndodheshte në Francë. Asistenti personal Siri nuk kishte arritur të gjejë restaurant francez, pas së cilës Robin thotë se Apple duhet të integrojë theks francez në Siri.

Btw, Williams është i njohur edhe si imitues i francezëve, një video e tijë e ngarkuar në Youtube “The French” ka diku 3-4 milionë shikime. Për atë që nuk e kanë parë:

RELATED BY