Robot i ndertuar nga pjeset e nje televizori te vjeter

Nese keni paisje eloktronike të cilat keni vendosur ti hudhni,ndoshta duhet ta rishqyrtoni edhe njëher këtë vendim – ato mund të shëndrrohen në një robot. Një video e cila...

Nese keni paisje eloktronike të cilat keni vendosur ti hudhni,ndoshta duhet ta rishqyrtoni edhe njëher këtë vendim – ato mund të shëndrrohen në një robot.

Një video e cila ka filluar të qarkulloj në internet tregon studentin afrikan Sam Tudo me robotin e tij, të krijuar nga pjesët e një televizori të vjetër.
roboti

Roboti i quajtur SAM 10, mund të ec vetëm në vij të drejt por Sam Tude ka ne plan për ta shëndrruar atë në një makin eloktronike tërsisht automatike.

“Do jet në gjendje që ti pershendes njerzit dhe të anashkaloj objektet para tij… dhe të llogaris gjatësin e rruges që ka para tij” – tha Sam Tude.

“Qëllimi im është të zgjoj interesimin e të rinjeve në gjërat teknologjike që mund ti ndërtojn ata vet”

RELATED BY