Rovio ka lëshuar ‘Tiny Thief’ në Android dhe iOS

Rovio ka lëshuar një lojë të re për iOS dhe Android të quajtur ‘ Tiny Thief’. Loja është në dispozicion në App Store dhe në Play Store për 2.99...

Rovio ka lëshuar 'Tiny Thief' në Android dhe iOS

Rovio ka lëshuar një lojë të re për iOS dhe Android të quajtur ‘ Tiny Thief’. Loja është në dispozicion në App Store dhe në Play Store për 2.99 dollar.

Tiny Thief është një lojë për të zgjedhur engigmën, duke përfshirë aventurat e një hajduti i cili është duke u përpjekur për të shpëtuar nga autoritetet. Nëse keni luajtur ndonjëherë Machnarium atëherë kjo lojë është thuajse e njëjtë me të.

Loja duket mjaft interesante dhe është diçka e re nga Rovio, e cila po ashtu ka krijuar edhe lojën Angry Birds./itShqip

RELATED BY