Rovio lanson Angry Birds Heikki

E mbani mend kur Rovio raportoi se lansimi i Angry Birds Heikki do të bëhet me 25 qershor? Pra, Rovio e mbajti fjalën, zhvilluesi i lojës Angry Birds Heikki...


E mbani mend kur Rovio raportoi se lansimi i Angry Birds Heikki do të bëhet me 25 qershor? Pra, Rovio e mbajti fjalën, zhvilluesi i lojës Angry Birds Heikki e ka lansuar atë dhe ju mund ta luani në faqen zyrtare, duke përdorur shfletuesin tuaj.

Thelbi i lojës përbëhet nga 12 nivele, lojtarët duhet t’i plotësojnë të gjitha stazat për të kaluar në nivelin e ri. Kjo lojë është e lidhur me shoferin e Finnish 1, Heikki Kovalainen, të cilin Rovio poashtu e ka sponzorizuar.

Pra, nëse ju keni përfunduar 12 nivele dhe keni arritur të fitoni për çdonjërin nga tre yje, atëherë ju keni mundësi të radhiteni si lojtari më i mirë.(dardankrasniqi)/itshqip

RELATED BY