Rreth 6 milionë Kindle të shitur

Sipas një vlerësimi nga Jordan Rohan, kompania Amazon ka shitur rreth 6 milionë njësi të tabletëve me Android gjatë tremujorit të fundit. Ai gjithashtu beson se Kindle dhe Kindle...


Sipas një vlerësimi nga Jordan Rohan, kompania Amazon ka shitur rreth 6 milionë njësi të tabletëve me Android gjatë tremujorit të fundit. Ai gjithashtu beson se Kindle dhe Kindle Fire janë me ekosistem të madh menjëherë pas Apple.

Amazon do të sjellë edhe produkte të tjera, por tableti Kindle, sigurisht ishte një hit i madh për Amazon. Më pas do vijnë produkte të reja dhe suksese të reja për këtë kompani./ishqip

RELATED BY