Rrobat e kondicionuara perfekte për verën!

Një projektues japonez ka krijuar rrobat e kondicionuara, pallto dhe pantallona të quajtura “Kuchofuku”, të cilat kushtojnë vetëm 208 dollarë. Rrobat e kondicionuara “Kuchofuku” janë mundësuar nga një bateri,...


Një projektues japonez ka krijuar rrobat e kondicionuara, pallto dhe pantallona të quajtura “Kuchofuku”, të cilat kushtojnë vetëm 208 dollarë.

Rrobat e kondicionuara “Kuchofuku” janë mundësuar nga një bateri, e cila e kryen tërë procesin e ftohjes, përbëhen nga 65 për qind poliestër dhe 35 për qind pambuk. Kuchofuku janë në dispozicion në një larmi të madhësive.

Nëse jeni të interesuar për blerjen e këtyre rrobave, drejtohuni në faqen zyrtare dhe porosisni./itshqip

RELATED BY