Samsung prezenton telefonin e parë celular me 3D ekran

Samsung prezenton atë që secili e priste, ishte vetëm në pyetje koha kur do të ndodhë kjo gjë. U prezentua telefoni i parë mobil, me 3D display. Samsung prezentoi...

Samsung prezenton atë që secili e priste, ishte vetëm në pyetje koha kur do të ndodhë kjo gjë. U prezentua telefoni i parë mobil, me 3D display.

Samsung prezentoi modelin W960 AMOLED 3D, i cili për fillim do të jetë prezent vetëm në tregun e Kores së Jugut. Telefoni ka AMOLED display me një madhësi diagonale prej 3.2 inc dhe WQVGA rezulucion, kamera është me një rezulucion prej 3.2 megapiksel, ka DMB-T TV tuner, Bluetooth dhe një slot miroSD kartelë memorike.

Interesante në këtë telefon është ajo se për të shfaqur një pamje tre-dimenzionale nuk nevoiten 3D syza. Në këtë telefon egziston edhe një buton me anë të cilit përdoruesi në çdo kohë mund të ndalë këtë pamje 3D, dhe të zgjedh një pamje normale.

RELATED BY