Samsung Galaxy Mega 2 do të jetë telefoni i mençur më i madh

Versioni më i ri i Samsung Galaxy Mega, i quajtur Galaxy Mega 2, do të jetë telefoni me ekran masiv prej 7 inçve. Ky telefon i mençur kalon edhe...

Samsung Galaxy Mega 2 do të jetë telefoni i mençur më i madh
Versioni më i ri i Samsung Galaxy Mega, i quajtur Galaxy Mega 2, do të jetë telefoni me ekran masiv prej 7 inçve. Ky telefon i mençur kalon edhe paraardhësin e tij për 0.7 inç, duke u bërë telefoni më i madh me Android që kemi njohur deri sot.

Çmimi i kësaj pajisje gjigante ende nuk është i ditur, por mendohet se do të jetë në dispozicion në Shtetet e Bashkuara apo vetëm në Azi.

Karakterisitkat e tjera nuk janë zbuluar ende nga kompania Samung, por për çdo lajm të ri ITshqip do ju njoftojë./itShqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY