Samsung Galaxy Note 4 arrin 4.5 milionë shitje brenda një muaji

Sipas disa burimeve nga Koreja e Jugut, Samsung ka arritur të shes 4.5 milionë njësi të Galaxy Note 4 vetëm brenda një muaji. Shitjet në krahasim me paraardhësin e...

Samsung Galaxy Note 4 arrinë 4.5 milionë shitje brenda një muaji

Sipas disa burimeve nga Koreja e Jugut, Samsung ka arritur të shes 4.5 milionë njësi të Galaxy Note 4 vetëm brenda një muaji. Shitjet në krahasim me paraardhësin e tij janë më të vogla, pasi që Galaxy Note 3 brenda një muaji ka arritur 5 milionë shitje.

Galaxy Note 4 së pari fillojë shitjet në Koren e Jugut më pas zgjeroji tregun edhe në SHBA, Britani të Madhe dhe Indi.

Numri 4.5 milionë i shitjeve nuk përfshinë Galaxy Note Edge apo Note 4 me ekran në dy anët, i cili është në dispozicion vetëm në disa dyqane./itShqip

 

RELATED BY