Samsung: Galaxy S II është më i mirë se iPhone 4S

Apple të martën prezentoi gjeneratën e re të iPhone, 4S, i cili për shumicën ishte edhe pak një zhgënjim sepse pritej një iPhone i ridizajnuar, dhe jo vetëm një...

Apple të martën prezentoi gjeneratën e re të iPhone, 4S, i cili për shumicën ishte edhe pak një zhgënjim sepse pritej një iPhone i ridizajnuar, dhe jo vetëm një verzion i përmisuar i iPhone4. Dëshmi për këtë zhgënjim është rënia e aksioneve të Apple menjëherë pas prezentimit të telefonit. Kuptohet aduti kryesor i iPhone 4S fshehet pas pjesëve harduerike, i cili ka shum performansa më të mira se iPhone4.

Samsung, një nga konkurentët më serioy të Apple, përkundër përpjekjeve për të ndaluar shitjen e iPhone4S në disa shtete, ka vendosur të shfrytëzojë momentin e duhur që shumica e klientëve janë të zhgënjyer nga fakti që nuk ka model të ridizajnuar. Samsung prezentoi një krahasim zyrtar të specifikave në mes telefonit të zgjuar Samsung Galaxy S II dhe telefonit më të ri Apple, Iphone4S, duke theksuar se aduti i Apple, pjesa harduerike në fakt është më i dobët se ai i Samsung Galaxy SII. Në vazhdim e keni krahasimin zyrtar sipas Samsung./itshqip

 

RELATED BY