Samsung Galaxy S IV mund të ndjejë lëvizshmërin e syrit!

Smartphone-i i gjeneratës së ardhshme nga Samsung , Galaxy S IV,  do të përfshijë edhe funksionin e lëvizjes së syrit, duke bërë më të lehtë përdoruesëve për të lexuar...

iris scan security

Smartphone-i i gjeneratës së ardhshme nga Samsung , Galaxy S IV,  do të përfshijë edhe funksionin e lëvizjes së syrit, duke bërë më të lehtë përdoruesëve për të lexuar tekstin dhe pa pasur nevoj t`i përdorin duart.

Ky smartphone i cili do lansohet më 14 Mars në Nju Jork, do të jetë në gjendje të ndjej lëvizjen e syrit dhe kur ju të lëvizni syrin poshtë në fund të ekranit atëherë softueri do ju zbuloj paragrafë të rinjë për të lexuar.

Një punëtor i kompanisë Samsung tha se publikimi i softuerit do të jetë speciale për pajisjen e re, pra më shumë sesa pjesa harduerike. /ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY