Samsung Galaxy S3 do rivalizojë iPhonen?

Samsung Galaxy S3 është prezantuar dje, i cili ka një ekran 4.8″, kamerë 8 megapixel dhe versionin e fundit të sistemit operativ Android. Tani është përhapur fjala se Galaxy...


Samsung Galaxy S3 është prezantuar dje, i cili ka një ekran 4.8″, kamerë 8 megapixel dhe versionin e fundit të sistemit operativ Android.

Tani është përhapur fjala se Galaxy S3 do të rivalizojë iPhonen për tu bërë smartphone numër një në botë, pra iPhone dhe Galaxy do jenë konkurrentët kryesor për çmimin botëror.

Ka edhe konkurrentë të tjerë si BlackBerry, HTC, Nokia, Sony e shumë kompani të tjera, por Apple dhe Samsung janë kryesoret në këtë drejtim./itshqip

RELATED BY