Samsung Galaxy S3, në maj?

Gjigandit të teknologjisë ka filluar ti dëgjohet përsëri zëri, i cili do të publikoj telefonin e vetë të mençur Galaxy S3 në muajin maj. Për sa i përket pajisjes...


Gjigandit të teknologjisë ka filluar ti dëgjohet përsëri zëri, i cili do të publikoj telefonin e vetë të mençur Galaxy S3 në muajin maj.

Për sa i përket pajisjes Galaxy S3, nuk ka asgjë konkrete dhe të njohur për karakteristikat e saj, edhe pse shumë faqe e blogje interneti shkruajnë supozime të ndryshme për karakteristikat e kësaj pajisjeje.

Thashethëmet tregojnë se Samsung Galaxy S3 mund të përfshijë një ekran 4.6″ ose 4.8″, shfaqje Super AMOLED, dhe sistemin operativ Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Pra, sipas raporteve të lëshuara së fundi, Samsung Galaxy S3 do të publikohet më 3 maj, fillimisht në SHBA dhe Londër e pastaj edhe në vende të tjera./itshqip

RELATED BY