Samsung Galaxy S3, në prill?

Ndërsa Samsung nuk ka pranuar ta prezantoj atë në WMC 2012, duket se do ta zbuloj në muajin Prill. Sipas disa burimeve jo edhe aq të besueshme, Samsung-u do...


Ndërsa Samsung nuk ka pranuar ta prezantoj atë në WMC 2012, duket se do ta zbuloj në muajin Prill. Sipas disa burimeve jo edhe aq të besueshme, Samsung-u do të lansoj pajisjen Galaxy S3 në muajin Prill.

Karakteristikat e Samsung Galaxy S3, do të ketë ekran 4.8″ 1080p HD, një procesor quad-core 1.5GHz, një aparat fotografik 8 megapiksell, 2 megapiksell kamerë ballore, kualitet qeramike, 4G LTE dhe Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Nëse burimet janë të sakta atëherë na ka mbetur vetëm edhe një muaj deri tek lansimi./itshqip

RELATED BY