Samsung lansoi Smart TV F8500 LED

Samsung ka lansuar një Smart TV F8500 LED në forumin evropian të kompanisë ,  pas lansimit të televizionit kryesor që ishte lansuar në CES . Ky model do të...

Smasung-Smart TV

Samsung ka lansuar një Smart TV F8500 LED në forumin evropian të kompanisë ,  pas lansimit të televizionit kryesor që ishte lansuar në CES .

Ky model do të ketë shumë funksione të cilat janë zbuluar qysh në fillim të vitit , pra funksionet për intelegjenc , paraqitjen automatike të fotove dhe disa rregullime teknologjike .

Sikur  modeli tjetër edhe ky do të ketë një pjesë në fund , e cila do të jetë e theksuar dhe do të ketë një dizjan të shkëlqyer. Korniza dhe mbajtësi janë bërë kryesisht nga alumni ndërsa vrimat janë me estetikë të njëjtë me modelin e quajtur plazma .

Ky Smart TV është me dy versione 55 inç dhe 46 inç , gjithashtu ka një procesor quad-core për drejtimin e gjërave , dhe mendohet se do jetë në dispozicion në Mars apo në Prill ./ITshqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY