Samsung lëshon një reklamë të re për Galaxy S5

Samsung ka lëshuar një reklamë të re e cila është më shumë e foksuar në specifikat e pajisjes së tyre të fundit, Galaxy S5. Reklama tregon për kamerën, rezistencën...

Samsung ka lëshuar një reklamë të re e cila është më shumë e foksuar në specifikat e pajisjes së tyre të fundit, Galaxy S5.

Reklama tregon për kamerën, rezistencën e telefonit ndaj pluhurit dhe ujit, ekranin e plotë HD Super AMOLED dhe sensorin për majtjen e rrahjve të zemrës.

Kur do debutohet pajisja? Së shpejti! Më 11 Prill, ku do jetë në dispozicion për t’u blerë në 150 vende.

Samsung lëshon një reklamë të re për Galaxy S5

Në rast se nuk keni njohuri për perfomancat e pajisjes, atëherë Galaxy S5 ka ekran 5.1 inç, procesor Octa Core (tetë bërthama) Exynos ose Quad Core (katër bërthama) Snapdragon me 1.9GHz dhe 2.5GHz, 2GB RAM, kamerën para 16 Mega-Piksel, hapsirë të intergruar për akumulimin e të dhënave prej 16GB dhe bateri 2800 mAh. Ndërsa nga ana softuerike, Galaxy S5 përdor Android 4.4 KitKat./itShqip

Shikoni reklamën më poshtë. Ndoshta do ju bëjë të bleni një Galaxy S5?

RELATED BY