Samsung lëshon reklamat për Galaxy S5 dhe Gear 2

Samsung ka lëshuar dy reklama të reja për pajisjet e mençura që do lansohen në muajin Prill, Galaxy S5 dhe Gear 2. Të dy reklamat janë paraqitur dje në...

Samsung ka lëshuar dy reklama të reja për pajisjet e mençura që do lansohen në muajin Prill, Galaxy S5 dhe Gear 2. Të dy reklamat janë paraqitur dje në ceromonin e 86-të të Academy Awards, ku kompania Samsung ishte sponzor zyrtar i saj.

Samsung lëshon reklamat për Galaxy S5 dhe Gear 2

Të dy reklamat janë të thjeshta dhe të punuara mirë. Karaktersitkat e dy produkteve janë të shkruara, ndërsa për to është folur dje në ceromoninë e mbajtur. Ju mund t’i shikoni të dy reklamat më poshtë./itShqip


 

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY