Samsung njofton shërbimin e mesazheve, ChatON

Samsung ka njoftuar lirimin e shërbmit të mesazheve që është i njohur si ChatON. Këtë shërbim do ta shohim në veprim në IFA 2011, ku është planifikuar të mbërrij...

Samsung ka njoftuar lirimin e shërbmit të mesazheve që është i njohur si ChatON. Këtë shërbim do ta shohim në veprim në IFA 2011, ku është planifikuar të mbërrij në shtator në më shumë se 120 vende dhe do të mbështetet deri në 62 gjuhë.

Çfarë e bën shërbimin e mesazheve ChatON të Samsung me të veçantë? E pra padyshim, ky shërbim do të përmbaj shumë veti, do të mbështetet në sistemin operativ të Samsung Bada OS, pastaj do të mbështes edhe sistemet e tjera si, Android, iOS dhe platformën BlackBerry.

ChatON do të ju mundësoj përdoruesve të kenë biseda në grupe, bisedë 1:1, grupe mesazhesh dhe shpërndarje të fotografive, videove, mesazheve me zë, kontakteve dhe shumë tjera brenda kësaj platforme./itshqip

RELATED BY