Samsung paralajmëroi procesor 1,4 GHz me katër bërthama.

  Samsung beson se procesori më i ri Exynos me 4 bërthama do t’i bëjë paisjet e saja edhe më konkuruese në treg. Gjigandi aktualisht është prodhuesi më i...

 

Samsung beson se procesori më i ri Exynos me 4 bërthama do t’i bëjë paisjet e saja edhe më konkuruese në treg. Gjigandi aktualisht është prodhuesi më i madh kurse për shumicën edhe si prodhuesi më i mir për telefonat e bazuar në sistemin operativ Android, konkurenti i së cilës është vetëm iPhone.

Samsung thotë se cdo bërthamë e Exynos 4 Quad punon në 1,4 GHz dhe është e bazuar në ARM Cortex A9. Do të posedoj mbështetje edhe për telefonat me 30fps 1080p. Paisja e parë mobile me këtë procesor super të fuqishëm do të shfaqet në muajin maj. Exynos 4 Quad do të jetë kompatibil edhe me Exynos 4 Dual që do t’ju ndihmojë prodhuesve tjerë të bëjnë ndryshimin tek telefonat e ardhshëm./itshqip

Video

RELATED BY