Samsung prezentoi Galaxy Y Duos dhe Galaxy Y Pro Duos

  Samsung zbuloi dy telefona të ri, të bazuar në Android të cilët mbështesin njëkohësisht 2 sim kartela – Galaxy Y Duos dhe Galaxy Y Pro Duos. Të dy...

 

Samsung zbuloi dy telefona të ri, të bazuar në Android të cilët mbështesin njëkohësisht 2 sim kartela – Galaxy Y Duos dhe Galaxy Y Pro Duos. Të dy modelet i takojnë klasës më të ulët të paisjve dhe janë të dizajnuar për nevojat e tregjeve në zhvillim.

Të dy modelet punojn në verzionin 2.3 të Android dhe kanë kamerë me rezulucion prej 3 megapikselësh, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB, FM radio etj.

Samsung Galaxy Y duos ka ekran në prekje me një madhësi prej 3,14 inch dhe rezulucion prej 320×240 px, posedon dhe një memorie të mbrendshme me një kapacitet prej 512 megabajtëve dhe slot për microSD kartelë memorike.

Samsung GalaxyY Pro Duos ka tastier të plotë QWERTY me ekran 2,6 inch, kurse memoria është e ngjajshme me vëllaun e tij vetëm se pa tastier.

Samsung akoma nuk ka publikuar informacione kur paisjet do të lansohen në treg, si dhe çmimin e tyre./itshqip

RELATED BY