Samsung prodhon microSD UHS-1

Samsung ka filluar që të prodhoj në masë të madhe mircoSD card UHS-1 (High Speed Ultra-1) , në mënyrë që të përmirsoj shpejtësin e transferimit të dhënave . Në treg do...

Samsung ka filluar që të prodhoj në masë të madhe mircoSD card UHS-1 (High Speed Ultra-1) , në mënyrë që të përmirsoj shpejtësin e transferimit të dhënave .

Në treg do të gjendën microSD me kapacitet deri në 16GB , dhe me shpejtësi maksimale deri në 80Mb/s. MicroSD tjera që gjinden aktualisht në treg ,transferojn të dhëna deri në 21Mb/s , që do të thot 4 her më e ngathët sesa ato të Samsung .

MicroSD për Samsung do të jet i përshtatshëm, për Samrtphone dhe Tabletët , gjithnjë sipas Samsung .

Kurse kartët tjera ,të cilat do ken kapacitet më të madh se 16 Gb , do të ofrojn shpejtësi të njejt 80Mb/s.

Samsung ende nuk ka treguar, se kur do të filloj shitja e tyre, pastaj as qmimi ende nuk është bërë publike./meteora/Itshqip

RELATED BY