Samsungu i ri vendos rekord të ri për Android

Samsung ka filluar shitjen e smartphone-t të ri Galaxy S3 në 28 vende në Evropë dhe në Lindjen e Mesme, duke shpresuar për një fillim të mirë në krahasim...


Samsung ka filluar shitjen e smartphone-t të ri Galaxy S3 në 28 vende në Evropë dhe në Lindjen e Mesme, duke shpresuar për një fillim të mirë në krahasim më versionin e ri të iPhone, e cili do të prezantohet në muajt e ardhshëm.

Samsung ka cituar, Vodafone të ketë thënë se para-porositjet për Galaxy S3 kanë tejkaluar cdo rekord të smartphone të bazuar në sistemin operativ, Android./itshqip

RELATED BY