Së shpejti 6 lojëra të reja nga “EA Games”

Në një njoftim të bërë nga EA Games, bëhet e ditur se ata shumë shpejtë do të lansojnë 6 lojëra të reja. Ndër të cilat edhe lojërat shumë të...

Në një njoftim të bërë nga EA Games, bëhet e ditur se ata shumë shpejtë do të lansojnë 6 lojëra të reja. Ndër të cilat edhe lojërat shumë të pritura si “Darkspore” dhe “Sims 3: Late Night”. Më poshtë do ju paraqesim disa informata rreth ketyre lojërave si data e lansimit, video trailerët e këtyre lojërave dhe platforma në të cilën mund të luhen këto lojëra.

Sims 3: Late Night

Data e lansimit: Nuk dihet

Platformat: PC

Darkspore

Data e lansimit: Shkurtë 2011

Platformat: PC

Alice: Madness Returns

Data e lansimit: 2011

Platforma: PS3 | Xbox 360 | PC

Fight Night: Champion

Data e lansimit: 2011

Platformat: PS3 | Xbox 360

Video traileri së shpejti.

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Data e lansimit: 2011

Platformat: PS3 | Xbox 360 | PC

Video traileri së shpejti.

EA Sports Active: NFL Training Camp

Data e lansimit: Nëntor, 2010

Platformat: Wii

Video traileri së shpejti.

RELATED BY