Së shpejti HTC Desire 8

HTC së shpejti në treg me një smartfone 5.5 –inch të quajtur HTC Desire 8. Ky smartfone përveç që është 5.5 –inch është thënë se do te vije me...

gsmarena_001
HTC së shpejti në treg me një smartfone 5.5 –inch të quajtur HTC Desire 8.

Ky smartfone përveç që është 5.5 –inch është thënë se do te vije me versionin Android 4.4 ( kitkat ), me një kamerë 13 megapixel me LED flash si dhe kamera e përparme 5 megapixel, gjithashtu është thënë se ky smartfone do te mbështes dy SIM kartela.

Aktualisht nuk kemi informata te sakta se kur dhe ku do te prezantohet ky smartfone, disa informata kane thënë se HTC mund ta prezantoj këtë smartfone ne Kongresin Botëror Mobil në muajin Mars.

HTC Desire 8 do te vjen në 4 ngjyra: e kuqe, e verdh, portokalli dhe e bardh./itShqip

RELATED BY