Së shpejti lojrat për PlayStation edhe në paisjet e Android?

PlayStation Suite është platforma e cila si fillim do të sjellë lojrat PlayStation One në paisjet e menqura të cilat do të punojnë në sitemin operativ Andoroid 2.3 Gigerbread, e...

PlayStation Suite është platforma e cila si fillim do të sjellë lojrat PlayStation One në paisjet e menqura të cilat do të punojnë në sitemin operativ Andoroid 2.3 Gigerbread, e cila njëherit është dhe hera e parë që Sony të lejonë që lojrat e saja të jenë në dispozicion edhe për platforma tjera.

Do të ketë dhe PlayStation dyqan për aplikacione dhe lojra për përdoruesit e Android, krejtësisht e pavarur nga Android Marketi(Dyqani).

Sony do të nis PlayStation Certified program për tu siguruar që hardueri i telefonave do të mund të emulonë video lojrat, me çka mund dhe të ngushton rrethin e Android paisjeve të cilat mund ti luajn lojrat e tyre. Dyqani do të hapet gjithashtu edhe për zhvilluesit e lojrave dhe aplikacioneve.

Lista e lojrave në dispozicion do të shfaqet “së shpejti”, deri sa PlayStation të starton gjat këtij vitit./itshqip.com

RELATED BY