Secret lansohet në Android

Secret, aplikacioni për shpërndarjenë e sekreteve në mënyrë anonime, lansohet në Android duke sjellur njëkohësisht funksione të reja për të gjithë përdoruesit e iOS dhe Android. Aplikacioni në Android...

Aplikacioni Secret vjen në Android

Secret, aplikacioni për shpërndarjenë e sekreteve në mënyrë anonime, lansohet në Android duke sjellur njëkohësisht funksione të reja për të gjithë përdoruesit e iOS dhe Android.

Aplikacioni në Android përfshinë funksione të veçanta si ” Friend ” dhe ” Explore “. Funksione Friend do të transmetojë të gjitha sekretet e shokëve, të cilët ju i keni ruajtur në listën e kontakteve, ndërsa Explore do të shfaq postet nga përdoruesit që ju i keni afër dhe rreth botës.

Përditësimi që u bë sot për platformat iOS dhe Android sjell një mënyrë të re për bashkëveprimin e përdoruesve me të tjerërt në këtë aplikacion. Të dy aplikacionet tani përfshihen nga pytjet që postohen nga stafi i Secret, që përdoruesit të përgjigjen dhe t’i ndajnë ato me shokët.

Për herë të parë, përdoruesit mund të shikojnë se sa prej shokëve të tyre janë duke përdorur këtë aplikacion. Përdoruesit mund të ruhen në mënyrë anonime, por aplikacioni tani shfaq një kartë e cila ju lejonë të shikoni se sa shokë janë në aplikacionin Secret.

Përditësimet e sotme vijnë vetëm një javë pasi Secret njoftoi se ishte duke përgaditur aplikacionin Android dhe zgjerimin në vende të tjera. Aplikacioni fillimisht ishte në dispozicion vetëm për përdoruesit e SHBA-së./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY