Shërbimi nga Skype për video-mesazhe tani në dispozicion në Desktop dhe në pajisje telefonike

Shërbimi për dërgimin e video-mesazheve më në fund është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e Skype-it. Ky shërbim është në dispozicion tek Windows Desktop, Windows 8, OS X,...

Skype VideoMesazhe ITshqip

Shërbimi për dërgimin e video-mesazheve më në fund është në dispozicion për të gjithë përdoruesit e Skype-it. Ky shërbim është në dispozicion tek Windows Desktop, Windows 8, OS X, iPhone, iPad, Android dhe BlackBerry. Shërbimi aktualisht nuk është në dispozicion vetëm në Windows Phone.

Për ju që nuk jeni të informuar, shërbimi nga Skype për dërgimin e video-mesazheve ju ofron të dërgoni këto video-mesazheve edhe kur personi që pranon video-mesazhin nuk është në linjë. Po ashtu, video-mesazhin e dërguar mund ta shikoni aq herë sa dëshironi.

Mungesa e këtij shërbimi në Windows Phone është për t`u befasuar, pasi që duke marr parasysh që Microsoft zotron Skype. Sidoqoftë, këtë shërbim do ta intergrojë brenda në sistem operativ në versionet e ardhshme./itShqip

RELATED BY