Shfaqet tastiera nga xhami?

U shfaq koncepti i tastiersës nga xhami në Kickstarter? E pra, kjo tastierë arriti të mbledhë 143.583 dollarë nga 50.000 të kërkuar, këto para u kërkuan në...

[CES 2012] U shfaq koncepti i tastiersës nga xhami në Kickstarter? E pra, kjo tastierë arriti të mbledhë 143.583 dollarë nga 50.000 të kërkuar, këto para u kërkuan në mënyrë që të shihet kjo tastierë nga xhami me Bluetooth në treg në të ardhmen.

Kjo pajisje unike gjithashtu mund të lidhet me kompjuter përmes portit të USB, nëse ju nuk ndiheni rehat me opsionin e Bluetooth’it.

Tastiera nga xhami do të mbështetet në dritat infra të kuqe LED. Kjo tastierë mund të dalë në treg gjatë tre muajve të ardhshëm, dhe projektuesit e saj t’ia shohin hairin CES 2012./itshqip

RELATED BY