Shikoni 15 video nga Android 4.0 për Droid Razr

Pronarët e Motorola Razr Droid në fund të qershorit do të pasurohen me Ice Cream Sandwich sistemin operativ kurse në ndërkohë mund të shikojn çfar ju sjell versioni më i ri...

Pronarët e Motorola Razr Droid në fund të qershorit do të pasurohen me Ice Cream Sandwich sistemin operativ kurse në ndërkohë mund të shikojn çfar ju sjell versioni më i ri i Android.

Motorola publikoi 15 video që tregojnë se si duket Ice Cream Sandwich në Droid Razr telefonin dhe se çfarë mundësi ofron kuptohet. Nga videot mund të shikohet si është navigimi në Android 4.0, kamera, zhbllokimin me fytyrë, njoftimet, butona dhe ikona,  web shfletuesin, shkurtesat dhe shtojcat, kontakte dhe shumë opsione tjera.

 

Përveç kësaj ju mund të shikoni të gjitha videot.

RELATED BY