Shikoni trailerin më të rri Call of Duty: Modern Warfare 3

Studio për gaming Infinity Ward publikoi trailerin e Modern Warfare 3 për të ngrohur atmosferën para 8 nëntorit kur dhe do të lëshohet zyrtarisht vazhdimi i lojës më të...

Studio për gaming Infinity Ward publikoi trailerin e Modern Warfare 3 për të ngrohur atmosferën para 8 nëntorit kur dhe do të lëshohet zyrtarisht vazhdimi i lojës më të popullarizuar FPS, Call of Duty.

Traileri i “treshes” është krejtësisht ndryshme nga gjithë trailerët tjerë të vazhdimeve të mëparshëm. Deri sa në trailerët e mëparshëm ishin fokusuar në momente vizuale nga seknat e ndryshme gjat gameplay, ky dhe një trailer tjetër për Black Ops janë me moton “Secili nga ne ka nga një luftarë me vete” dhe nxjerin në pah gejmerë të ndryshëm (në stilin e tyre), duke shfaqur se Call of Duty dalë nga dalë po shëndrohet në lojë multiplayer. Kush e di, ndoshta vazhdimi i ardhshëm do të ndejk trendet dhe do të jetë krejtësisht online?/itshqip

VIDEO TRAILER:

RELATED BY