Shikoni Windows Phone 7 në aksion.

Muajin e ardhshëm në treg duhet të shfaqen paisjet e para të cilat do të punojn në platformën e re mobile të Microsoft – Windows Phone 7. Shikoni vidoen...

Muajin e ardhshëm në treg duhet të shfaqen paisjet e para të cilat do të punojn në platformën e re mobile të Microsoft – Windows Phone 7. Shikoni vidoen më posht, ku demonstrohen mundësit e sistemit operativ më të rri mobil, Windows Phone7.

Me lansimin e Windows Phone 7, Microsoft planifikon përsëri të rikthehet si lojtar serioz në treg, në të cilën momentalisht dominojnë iOS i Apple dhe sistemi operativ i Google – Android. Nëse ky rikithim do të ketë sukses, pritet të shohim në periudhën që do të vjen.

Video e cila demonstron mundësit e Windows Phone 7(sistemit operativ) është regjistuar në një prototip telefoni mobil të Asus.

Për më shum shikoni Videon.

RELATED BY