Shikoni zyrat e reja të Google-s në Londër

Në Google punojnë një ndër inxhinierët dhe dizajnerët më të mirë në botë, dhe këtë arye, mjedisi frymëzues mund të ndihmojë shum në zhvillimin e kreativitetit. Zyrat e reja...

Në Google punojnë një ndër inxhinierët dhe dizajnerët më të mirë në botë, dhe këtë arye, mjedisi frymëzues mund të ndihmojë shum në zhvillimin e kreativitetit. Zyrat e reja në Londër, ofrojnë po këto kushte.

Zyrat e reja në Google janë të vendosura në London në një ndërtesë prej tre katëshe. Vëmendje të veçant është përkushtuar në katin me emrin L4, i cili sipas shum personave është njëndër zyrat më të rregulluara në botë.

Mos të flasim më shum, shikoni fotot më poshtë dhe vlersoni vet:

RELATED BY