Shiten 3 milionë iPad

Nuk ishte befasi, pasi që ka qenë e ditur se iPadi i ri do të ketë sukses, iPadi i ri ka filluar të shitet të premten e kaluar dhe...


Nuk ishte befasi, pasi që ka qenë e ditur se iPadi i ri do të ketë sukses, iPadi i ri ka filluar të shitet të premten e kaluar dhe deri më tani janë shitur më shumë se 3 milionë.

iPadi i ri ka karakteristika që të gjithë i kanë pritur duarhapur, i cili ka kamerë të përmirësuar, dhe jetë më të gjatë të baterisë.

24 apo edhe më shumë vende do ta marrin tabletin këtë javë, të cilin mund ta porosisin online, por edhe ta blejnë drejtpërdrejt në dyqan./itshqip

RELATED BY