Shkarko verzionin e fundit të Firefox 4.

Edhe pse pritet Firefox 4 edhe zyrtarisht të prezentohet gjat ditës së sotme, megjithatë verzioni final nga ky shfletues është në dispozicion për shkarkim përmes FTP serverit. Tek serveri...

Edhe pse pritet Firefox 4 edhe zyrtarisht të prezentohet gjat ditës së sotme, megjithatë verzioni final nga ky shfletues është në dispozicion për shkarkim përmes FTP serverit. Tek serveri do të gjeni dosje varësisht nga sistemi operativ, dhe në të do të gjeni edhe verzionin në gjuhën shqipe.

Sipas Mozilla(dhe Delicon në konente) kjo mund që mos të jetë verzioni final i Firefox 4 edhe pse ajo tani ësht “up to date”. Për çdo rast ndoshta duhet të pritet publikimi zyrtar i shfletuesit, por nëse e shkarkoni këtë verzion mos u bëni merak sepse do të bëht upgrade në mënyrë automatike.

Shfletuesi i ri Firefox 4 vjen me një interfej krejtësisht të redizajnuar e cila duket si Google Chrome dhe përmisim në aspektin e shpejtësis, performansave dhe mbështetjes për HTML5, CSS3 dhe WebGl, si dhe disa opsione tjera, Sync dhe Panorama.

Eshtë publikuar edhe Firefox 4RC për celularë Android dhe Meego./itshqip.com

RELATED BY