Shpaloset Blackberry App World për PC

App World 2.0 tregu për Blackberry tani fitoi edhe verzion të saj online me të cilën do të mundëson shkarkim të aplipacione nga interneti në komjuter, dhe pastaj mundësi...
Shpaloset Blackberry App World për PC

Shpaloset Blackberry App World për PC

App World 2.0 tregu për Blackberry tani fitoi edhe verzion të saj online me të cilën do të mundëson shkarkim të aplipacione nga interneti në komjuter, dhe pastaj mundësi për ti futur në mobil. Me këtë mundësi Blackberry App World i përngjan iTunes nga kompania e Apple, nëse lihet anash diferenca në numrin e aplikacioneve, Blackberry ka përmbi 10.000 aplikacione, kurse për iOs përmbi 300.000. Eshtë interesante fakti, që edhe Google kishte njoftuar se janë duke punuar në një ueb verzion për Android shitoreve për desktop.

Për të përdorur App World duhet patjetër të regjistroni Blackberry ID tuajëm, të instaloni një shtojcë për shfletuesin, të sinhronizoni celularin me kompjuter dhe nëse është e nevojshme të shkarkoni verzionin më të rri të App World për mobilin ose celularin tuaj.

Përveç shkarkimit dhe blerjeve të aplikacioneve përmes desktopit, App World ju mundëson të shkruani dhe të lexoni përshtypjet e përdoruesve dhe eksperiencën e tyre me aplikacionet për këtë platformë.

Më shum informacione do të gjeni tek qendra për ndihmë të Blackberry-t.

RELATED BY