Shpërndani foto në Twitter përmes tekst-mesazheve

Nuk ka shifra të sakta që tregojnë se sa përdorues futen në Twitter përmes telefonave, por e dimë se shumica prej tyre përdorin më shumë telefonat sesa kompjuterat personal....

Nuk ka shifra të sakta që tregojnë se sa përdorues futen në Twitter përmes telefonave, por e dimë se shumica prej tyre përdorin më shumë telefonat sesa kompjuterat personal.

Ka edhe prej atyre që cicërojnë përmes shfletuesve të telefonave me anë të Wireless ose më shërbime tjera, por në rast se ju nuk e dini, Twitter ju lejon të postoni fotografi përmes tekst-mesazheve dhe SMS-ve.

E tëra që ju duhet të bëni është të shkruani tekstin dhe në të bashkëngjitni edhe fotografinë, të cilën dëshironi ta postoni. Ju mund të kontrolloni kodet e mesazheve në faqen zyrtare të Twitter, por për Shqipërinë, Kosovën e shumë vende të tjera, ky opsion nuk është në dispozicion./itshqip

RELATED BY